Artiştii anonimi din România


Îmi plac articolele de pe net, dar nu mă înţelegeţi greşit. Îmi place sfârşitul lor, pentru că de acolo începe partea cea mai interesantă şi anume comentariile.  Românii sunt nişte entertaineri desăvârşiţi, mai ales când vine vorba să o facă gratis şi involuntar.

Printr-un singur click, pe orice site româneBLABLAsc, aflii ce nici Discovery Channel n-a fost în stare să îţi ofere şi orice român caută: PUTEREA ABSOLUTĂ. Pentru a o căpăta, ai nevoie de cunoaştere. Cum o dobândeşti? Paşii sunt foarte simpli. Trebuie să urmăreşti firul poveştii despicat în 4, de 3x, de către ceilalţi cunoscători, de regulă, ciobani autentici. IMPORTANT este să nu ţii cont de greşelile gramaticale, ele ţin de show, iar entertainerii noştri ştiu asta, aşa că lasă-i să-şi ” do their thing”. Next, nu trebuie să ţii cu nimeni, că nici ei nu ţin cu tine. Şi dacă ajungi să-i dai cuiva dreptate şi să-i critici pe ceilalţi, cel căruia îi ţii partea, de ce s-a băgat în seamă cu ceilalţi inapţi în primul rând? E mai uşor să stai în banca ta şi să observi specimenele şi în ce moduri se manifestă. Dacă eşti suficient de plictisit sau ai căzut pradă jocului, atunci următorul pas ar fi să intri să te joci. Încearcă să nu fii penibil. E mai dur să te citeşti pe tine, decât pe alţii, iar de critică nu mai zic.

Vrei să impresionezi? Află că nu e locul potrivit în care să o faci. Toţi sunt nerăbdători să intre în polemici, ca mai apoi să le dea copy/paste prietenilor să le arate cât de tari sunt  glumele folosite în colectivul lor, lucru nevalabil in alte clanuri, unde cuvintele capătă alte conotaţii.

Îmi place România, o ţară minunată care găzduieşte o gamă variată de artişti. Păcat că şi-au pierdut talentul la naştere sau pe la TV. Asteptăm marea revenire.

P.S. Desenul se vrea a fi o caricatură.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s