„X-Factor” aka “Surprize surprize” Reloaded


Cândva, era o tânără domniţă cu părul negru precum cabanosul, înaltă, suplă, finuţă, cu o voce caldă care te ducea cu gândul la poveştile de adormit copii. Mie mi-a placut tare mult de ea, pentru profesionalismul de care dădea dovadă în televiziune şi felul ei de a fi, de feminitatea pe care o emana. A avut succes, o perioadă, până când i-a expirat contractual (presupun) şi s-a orientat către alte activităţi mai interesante, s-a aşezat la casa ei etc etc. Numele ei este Andreea Marin. Toată naţiunea a urmărit emisiunea ei “Surprize surprize” sau măcar a auzit de ea. Era o emisiune în care se exploatau emoţiile publicului, unde diverse persoane nu-şi mai văzuseră membrii ai familiei, pentru că erau plecaţi prin străinătate şi nu aveau posibilitatea de a-i vizita. Şi uite cum venea zâna de Andreea (pseudonim atribuit  de presă ) şi le îndeplinea dorinţele. Este un truc al manipulării mass-media. Când vine vorba de familie, violenţă şi sex, la nivelul subconştientului uman are loc un impact mai mare asimilarea informaţiilor de acest rang, faţă de impactul superficial pe care l-ar avea o ştire/emisiune legată de politică.

Astăzi, sunt populare emisiunile dedicate cântăcioşilor, aşa-zişilor artişti care sunt în stare de orice numai ca să ajungă sub lumina reflectoarelor. Se vinde bine scandalul, bârfa, în special scenele lacrimogene care impresionează persoanele slabe de inimă sau ,pur şi simplu, naive.

Astăzi am fost martoră (să spun aşa) la o revenire a structurii vechi aparţinând de “Surprize surprize”, la emisiunea “X-Factor“, de pe Antena1. După ce a cântat o domnişoară, a dat-o-n lacrimogene, că şi-a dorit tare mult să ajungă unde se află acum şi cum că şi-a mai dorit să-şi aducă părinţii într-un loc asemenea “X-factor“,  s-o audă cum performează. Drăguţ, până când a forţat-o cu destăinuirile din familie, cum că tatăl său, care se afla în public, este tatăl ei…vitreg. Chiar nu ne interesează aspecte precum cel menţionat, iar situaţia a devenit şi mai penibilă în momentul în care  Răzvi şi Dani  au jucat rolul de “Zânuţe“ şi l-au adus pe tatăl natural al domnişoarei, tocmai din străinătate.WOW !

CÂT DE PENIBILE POT SĂ AJUNGĂ EMISIUNILE ÎN ZIUA DE AZI ?!?! Adică, ori ne prezinţi o emisiune dedicată muzicii, artiştilor, oameni care vor să aibă success pe plan muzical sau ne arăţi o telenovelă nesărată ? Nici măcar nu a avut loc o explozie de sentimente, nici de dragoste, nici de furie, nici de nimic. A apărut un nene de care au zis ăia pe acolo cum că ar fi tatăl cântăcioasei şi l-au mai adus pe scenă şi pe tatăl vitreg . Un moment extraordinar de…penibil ! Adică, tipa aia nici măcar nu vroia să-l vadă pe nenea care a contribuit la existenţa ei pe lumea asta, darămite să-l mai vadă alături de ea, pe scenă, când ĂLA era momentul ei de strălucire :)) Ca ultimatum, s-au lăudat zânuţele că l-au adus tocmai din nu ştiu ce ţară pe tatăl din acte, la care ea le-a dat o replică cum că nu-i problemă, o să-i plătească ea biletul de întoarcere. Pff…aere..mai devreme se smiorcăia că ta-su vitreg e în sală, de unde reiese frustrarea că şi-ar fi dorit ca tatăl natural s-o vadă unde a ajuns şi să fie atât mândru de ea, dar să se şi lovească în cap, ofticându-se că nu a stat în ţară să o vadă cum creşte, iar acum nu mai putea de superioritate.

Privesc partea pozitivă a televiziunii şi emisiunilor de genul. Am subiecte de comentat şi divertisment, doar că la mine este un alt tip de divertisment. Nimic nu este mai satisfăcător ca umilirea Televiziunii şi, în general, a celor care vor să ne manipuleze :))

Anunțuri

2 răspunsuri la „„X-Factor” aka “Surprize surprize” Reloaded

  1. Ai fost refuzata si la x-factor de spui toate lucrurile astea ?
    Vei accepta comentul meu pe site, sau il vei sterge datorita personalitatii tale naive?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s